Layout - grundläggande inställningar

Grundläggande designinställningar görs på Hemsida/Design/Layout. Sidhuvud På fliken Sidhuvud laddar ni upp er logotype, samt anger inställningar för sidhuvudet. Ange färger för bakgrund, på hemsidans namn samt om ni vill ha en bakgrundsbild för huvudet. Det går även att välja att visa/dölja namnet på föreningen/hemsidan. Menyer Bakgrund/textfärg för menyerna. Om ni vill ange egna färger, bocka ur ”Använd standard”, välj färger och spara längst ner. Sidlayout På fliken Sidlayout a...

Paneler och Widgets

Det finns två sätt att hantera/använda widgets Globala widgets Om ni vill visa samma widgets på samtliga undersidor hanteras det på Hemsida/Design/Widgets. Sidspecifika widgets För er som vill skapa en egen, levande hemsida, använd sidspecifika widgets som endast visas på en viss undersida. Gå till Redigera på sidan du står på, scrolla ner till sektionen ”Widgets” längst ner på sidan. Paneler Paneler är de utrymmen där man kan placera widgets. Oavsett vilket av sätten du väljer ov...