Bildspel/Hero

Nytt förbättrat bildspel för er hemsida! På redigera sida finns nu Bildspel/Hero under Sid-attribut. Klicka på Hantera hero för att välja bilder och göra inställningar. Glöm inte att spara längst ner på sidan.

Sidor

Under Hemsida > Sidor hanterar man alla textsidor på hemsidan. Här visas en översikt över alla sidor som finns. Klicka på en sidas namn för att redigera den, eller på Lägg till högst upp till höger. För att radera en sida, tryck på den röda soptunnan. Sidan kommer då att avpubliceras, och om man måste återställa den går man till Papperskorgen. Lägga till sida Gå till Hemsida > Sidor, klicka på Lägg till högst upp till höger. Ni kommer nu till en sida med diverse fält och en textedi...