Kontaktformulär

Under Sidattribut och Infoga sida, välj Kontakta oss. Som standard visas ett kontaktformulär där listan över ärenden (Vad gäller ert ärende?) genereras utifrån ev. kontaktadresser för verksamhetsdelen. På varje verksamhetstyp kan man ange en avvikande kontaktadress, som då visas under Verksamhetsdelar på listan över ärende. Generalla frågor frågor skickas till den adress man angett på System/Inställningar/Klient -och förening och Kontaktformulär. (De med produkt Endast hemsida saknar den ...